O nas

Pri Iza Effect & Iza Care smo več kot le podjetje; smo sila inovacij in svetilnik higienske odličnosti. Z zgodovino, ki sega v leto 2014, smo utrli svojo pot v svetu dezinfekcije in postali zaupanja vredno ime v industriji.

 

Dve podjetji, eno poslanstvo

Podjetje Iza d.o.o. in Iza Care d.o.o. sta dinamičen duo, ki stoji za našim uspehom. Skupaj smo velika proizvodna veriga, specializirana za kozmetiko, dezinfekcijska sredstva in aerosolne naprave. Naša predanost kakovosti in zavezanost okolju nas ločujeta od ostalih.

 

Globalni doseg, lokalni vpliv

Naš doseg sega po celotnem svetu. Ponosno služimo nekaterim največjim svetovnim hotelskim verigam, bolnišnicam, reševalnim vozilom, šolam in fitnes centrom. Leta 2020 smo združili moči s cenjenim švicarskim podjetjem Skyvell, s katerim smo naš asortima uspešno predstavili na Bližnjem vzhodu in začeli s poslovanjem v Dubaju, Katarju in Savdski Arabiji. Seveda smo skupaj združili moči in prodrli v večje organizacije po večini Evrope.

 

Neposredno do vas

Leta 2021 smo naredili skok v digitalno dobo in svoje izjemne izdelke ponudili neposredno strankam po večjem delu Evrope in Bližnjega Vzhoda. Z nastankom nove blagovne znamke Iza Care smo predstavili novo linijo naravne kozmetike, s čimer smo še okrepili našo zavezanost vašemu dobremu počutju.

 

Inovativnost je naš DNK

Smo podjetje, ki ga vodita ambicija in inovativnost. Pričakujte nove in izboljšane izdelke na obzorju, saj nenehno iščemo rešitve za vaše boljše počutje in dvig higienskih standardov. Naši rezultati govorijo veliko, s samo 1 % nezadovoljstva med našimi številnimi strankami in več kot 700.000 zadovoljnimi kupci, vedno s ponosom predstavimo naše produkte.

 

Pridružite se našemu potovanju

Ponosni smo, da smo predstavljeni na uglednih platformah kot so Mimovrste – Slovenija, Amazon (Nemčija & Dubaj), TV – Kanali Top Shop in trgovinah v Sloveniji, Bolgariji, Hrvaški, Dubaju in na Irskem.

Pri Iza Effect ne prodajamo le izdelkov; ponujamo rešitve, ki naredijo razliko. Dobrodošli v svetu, kjer se inovacije srečujejo s higieno in je odličnost naš standard.

Košarica
Kategorije